Facebooki privaatsuseeskirjad - näpunäited ja soovitused

Facebook on tänapäeval saanud viisiks paljudele, kes pole teineteist näinud, et aastaid uuesti kohtuda. Võib kindlalt öelda, et ta on panustanud inimeste ühendamisse omal ainulaadsel viisil. See on ka sotsiaalne võrgustik, kus inimesed jagavad oma huvisid, pilte ja erinevaid kommentaare.

Kui te pole kindel, kas soovite, et kõik sõbrad, kes on teiega seotud, näeksid kõike, mis teie profiilis on, leidub rühmi, mille järgi saate sortida kategooriaid, mis on kõige lähedasemad lihtsalt tuttavatele.

Sõpruskonnad


Tavalised rühmad, kuhu saate oma sõbrad grupeerida, on "Friends", "Familiy" ja "Professional". Täpsemalt võite soovida jagada oma sõpradega peofotot, kuid te ei soovi, et üks teie pereliikmetest seda pilti näeks. Minge lihtsalt sellesse ossa, kus on kategooriaid nagu "sõbrad" ja "sõprade nimekiri". Valige, millisesse kategooriasse paigutada.

Seal on palju uudishimust inimesi, kes otsivad lehtedelt vana sõbra või endise armastuse leidmiseks. Teie leidmiseks kellegi leidmise vältimiseks on mitu võimalust. nii:

  • Minge jaotisse, kus asub otsingu privaatsusseadete leht
  • Klõpsake jaotise „otsingu nähtavus” all nuppu „Ainult sõbrad”,
  • Lõpuks salvestage muudatused

Eemaldage oma profiil Google'i otsingumootorist


Kellegi nime klõpsamine google'is on suurepärane võimalus teile automaatselt näidata, kas ta on Facebooki kasutaja. See sobib suurepäraselt inimestele, kes ei saa mingil juhul kontakti sõbraga, kelle teed on mõne eluolukorra tõttu lahknenud. Mõni lihtsalt ei taha, et tema poole sel viisil läheneks.

Saate väga hõlpsalt keelata veebis klõpsamise, et näidata oma nägu. Otsingu privaatsusseadete lehel märkate kasti „Loo minu jaoks avaliku otsingu kirje ja edasta see otsingumootori indekseerimiseks” kõrval asuvat kasti, ühe klõpsuga selles kastis pole teie profiili Google'i otsingumootoris nähtav.

Pildid, kuidas neist lahti saada?


See on selle võrgu jaoks klassikaline probleem. Keegi pani teie pildi mitte eriti kiiduväärsesse teemasse. Kuidas saab lahendada, et mitte kõik võrgu kasutajad seda ei näe? Esiteks klõpsake privaatsusseadete lehel, samuti (privaatsussätete lehel) ja klõpsake sätetel, kuidas muuta fotosid, millel olete märgitud (fotod, millel on teie silt).

Valige, kellega seda fotot jagada, kui keegi on olemas, valige lihtsalt see sõpruskond või klõpsake nuppu, et ainult teie saaksite seda vaadata (sõprade sõbrad, ainult sõbrad, mõned sõbrad, ainult mina).

Kaitske oma fotoalbumit

Kui otsustate mõne oma foto üles panna, saate valida, kellega neid jagada. Seadetes saate ka märkida, milline sõpruskond on saadaval. Klõpsake siis fotode privaatsuse lehel. Teilt küsitakse "kes seda näeb"? Teie enda valida.

Ära kuva oma praegust olekut

Seda saab kõige paremini selgitada lihtsa näitega. Lagunesite tüdruksõbra või poiss-sõbraga ja te ei kuula teiste inimeste haletsust ega küsimusi nagu "vabandan, kuidas see juhtus, miks" jne. suhe või midagi sellist, mis mitu korda pole eriti avalik. Nagu ikka (privaatsusseadete leht), siis "eemalda suhte olek".

Ärge lubage teatud klõpsatud rakenduste kuvamist

Näiteks lisasite rakenduse, mis ütleb, et olete eile õhtul nii purjus olnud, et ei teadnud iseendast. See on teie profiilil automaatselt nähtav. Te ei soovi kindlasti, et inimesed, kellega koos töötate, kellel on puhtalt ärisuhted, näeksid, mida te tegite.

Selliseid rakendusi oleks kõige parem vältida laias valikus. Nii ei karda te, et teatud inimesi teavitatakse teie soovidest, tegemistest või millestki muust. Kui olete kohanud sellist rakendust nagu „seksima“, siis ärge lihtsalt klõpsake enam.

Ära kuva oma e-posti aadressi, telefoninumbrit ...

Facebooki sisse logides paluti teil sisestada oma isiklikud kontaktid, näiteks e-post, mobiiltelefoni number, haridus. Te täitsite seda kõike nii, nagu teil paluti, mõtlemata tagajärgedele.

Mõne aja pärast hakkasite imelikke e-kirju saama, imelikke SMS-e. Peate olema mõelnud, kuidas see võimalik oli, kui te ei andnud oma numbrit kellelegi tundmatule. Kas unustasite, et kirjutasite selle endale näkku ja see on hõlpsasti juurdepääsetav absoluutselt kõigile. Muutke see nüüd.Kasutage rakendust "kontaktteave", kust saate selle kõik hõlpsalt kustutada. Lõpuks salvestage lihtsalt muudatused.

Keelake selliste teadete kuvamist, mida te häbenete, seinale

Kui kasutate facebooki üksnes ettevõtluse jaoks, ei pea see tähendama, et sõbrad kasutavad seda ainult sel põhjusel. Kui te ei soovi, et teatud inimesed teie seinal näeksid sõnumeid, mille keegi teile saatis, saate need hõlpsalt keelata.

Klõpsake seadete ikoonil, et valida, kes näevad kõige lähedaste sõprade poolt teile saadetud sõnumeid. Võite ka keelata valitud inimestel juurdepääsu teie seinale. Niisiis: kõigepealt "seaded" ja "uudistevoog ja sein" ja lõpuks sõprade valik, mis võimaldab teie "seina" kaudu suhelda.

Hoidke sõbrad privaatsed

Usume, et on väga lõbus näidata maailmale, et teil on nii palju sõpru. Kuid kas olete mõelnud, mida teine ​​pool sellest arvab. Kas olete mõelnud, et mõned teie sõbrad lihtsalt ei taha, et teatud inimesed neid teie nimekirjas märkaksid, kuna nad ei soovi olla sõbrad. Nad võivad olla ka sõbrad, kui eemaldate nad loendist, mida kõik saavad näha. Seda saate teha lehel "privaatsusprofiil" ja muuta kõike, mida teie arvates oleks hea muuta.

Foto autor: Nomad_Soul / Shutterstock

طريقة زراعة بذرة الافوكادو طريقه مذهله Planting Bzrh Alafvkadv way Mzhlh (August 2022)